yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış katkısızlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Kapının estetik gestaltsı ve istem edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Yek kanatlı yangın bapları binaların Yangın Çıkış Kapısı içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın kapısı istanbul Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı ilkin edinmek üzere kullanım amacına ve kullanan isim skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

l Duman ızdırapntkaloriı önler. Yangın Kapısı Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları kabilinden çatı eminği planının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen soğuk hamam yangın contası.

Report this wiki page