En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu boyut çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binanın ciğerinden adiya hakikat inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle beraberinde şerik özellikleri, dayanıklı ve tendürüst örgüda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara nispeten farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı başta cereyan etmek üzere kullanım amacına ve kullanan koca adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil geçmek; dayanıklı, bediiyat baplara en normal fiyatlarla malik geçmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve Yangın Çıkış Kapısı vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page